Diskuzní fórum

Please or Registrovat to create posts and topics.

E-shop spuštěn!

Vzhledem k mnoha žádostem a dotazům na nějaké ty suvenýry s motivy francouzského filmu jsem se rozhodl uskutečnit tento projekt, který, jak doufám, potěší srdce nejen příznivců francouzského filmu. Spojil jsem se s prověřeným výrobcem potisků na trička, brněnským T-shockem, a vytvořil pro Vás jedinečné grafiky s motivy francouzských filmových hvězd. Pro začátek zde bude cca 13 největších hvězd, v barevné i černobílé verzi, postupně budu přidávat další motivy. Kdybyste tedy nenašli svého oblíbence, můžete mi klidně napsat na e-mail tom.key(zavináč)seznam.cz, případně využít webového kontaktního formuláře, a já ho přidám do kolekce.
Odkaz na e-shop je nyní přímo v menu stránky nahoře, nebo ho najdete na tomto odkaze.
Co se týče samotných triček, je to značka Imperial s gramáží 190g/m2, a barvy se dají samozřejmě měnit, stejně jako samotný podklad - motiv můžete mít na mikině, polštáři nebo třeba hrnečku.
Věřím, že Vám tenhle počin udělá radost, a možná Vám i usnadní nákup či výběr vánočního dárku - času je ještě spousta!