Pierre Richard o Johnny Hallydayovi
Citát ze zdroje Tom Key dne 10. 7. 2024, 12:44
Ve čtvrtek 20. června 2024 přivítala Anne-Elisabeth Lemoineová na natáčení pořadu C à Vous o Johnny Hallydayovi jeho velkou fanynku Nelly, aby vyprávěla o svém každodenním životě fanouška Johnnyho a podělila se o své zážitky. Nebyla ale jediným hostem, který měl co říci - tím druhým byla další legenda, francouzský herec Pierre Richard. Johnny Hallyday byl legendární francouzský zpěvák a herec, který zemřel 5. prosince 2017 ve věku 74 let, a 15. června 2024 by se dožil 81 let. Pierre Richard využil této příležitosti, aby zavzpomínal na francouzskou pěveckou legendu. A jeho vyprávění bylo docela vtipné a nečekané.
Pierre Richard, herec a věrný přítel Eddyho Mitchella, prozradil, že během svého rock'n'rollového období se zpěvákem zažil vtipnou historku. Při návštěvě Colorada, kde pobýval i Johnny Hallyday, se Pierre Richard musel vrátit do Francie na natáčení - ale bez své motorky.
Herec, který byl stejně jako zpěvák vášnivým motorkářem, klidně vyprávěl: "Johnny mi řekl: 'O mašinu se neboj, já ti jí pak přivezu' což byla pravda, o měsíc později mi mojí motorku vrátil." Pierra Richarda však o dva měsíce později čekalo nemilé překvapení, když se mu dostala do rukou kniha Road Trip: Johnny Hallyday on the road again, v níž autor knihy Pierre Billon představuje Johnnyho na jeho motorkách.
"Otevřel jsem stránku a objevil ho na své motorce. Řekl jsem si, že je to dobře, že je na mé motorce. Pak jsem procházel stránky dál a byl tam ve Skalistých horách, stále na mé motorce [...] Když mi ji tedy nakonec vrátil, měl už na ní najeto 4 500 kilometrů."
Dokážeme si jistě představit, jakým způsobem Pierre Richard tuhle historku vyprávěl, a tak není divu, že tahle historka na natáčení pořadu C à Vous všechny přítomné hosty pobavila a rozesmála. Originál video najdete zde.
(Zdroj: Voici.fr)
Ve čtvrtek 20. června 2024 přivítala Anne-Elisabeth Lemoineová na natáčení pořadu C à Vous o Johnny Hallydayovi jeho velkou fanynku Nelly, aby vyprávěla o svém každodenním životě fanouška Johnnyho a podělila se o své zážitky. Nebyla ale jediným hostem, který měl co říci - tím druhým byla další legenda, francouzský herec Pierre Richard. Johnny Hallyday byl legendární francouzský zpěvák a herec, který zemřel 5. prosince 2017 ve věku 74 let, a 15. června 2024 by se dožil 81 let. Pierre Richard využil této příležitosti, aby zavzpomínal na francouzskou pěveckou legendu. A jeho vyprávění bylo docela vtipné a nečekané.
Pierre Richard, herec a věrný přítel Eddyho Mitchella, prozradil, že během svého rock'n'rollového období se zpěvákem zažil vtipnou historku. Při návštěvě Colorada, kde pobýval i Johnny Hallyday, se Pierre Richard musel vrátit do Francie na natáčení - ale bez své motorky.
Herec, který byl stejně jako zpěvák vášnivým motorkářem, klidně vyprávěl: "Johnny mi řekl: 'O mašinu se neboj, já ti jí pak přivezu' což byla pravda, o měsíc později mi mojí motorku vrátil." Pierra Richarda však o dva měsíce později čekalo nemilé překvapení, když se mu dostala do rukou kniha Road Trip: Johnny Hallyday on the road again, v níž autor knihy Pierre Billon představuje Johnnyho na jeho motorkách. "Otevřel jsem stránku a objevil ho na své motorce. Řekl jsem si, že je to dobře, že je na mé motorce. Pak jsem procházel stránky dál a byl tam ve Skalistých horách, stále na mé motorce [...] Když mi ji tedy nakonec vrátil, měl už na ní najeto 4 500 kilometrů."
Dokážeme si jistě představit, jakým způsobem Pierre Richard tuhle historku vyprávěl, a tak není divu, že tahle historka na natáčení pořadu C à Vous všechny přítomné hosty pobavila a rozesmála. Originál video najdete zde.
(Zdroj: Voici.fr)