Diskuzní fórum

Please or Registrovat to create posts and topics.

Pierre Richard po 30 letech opět režíruje

Ve středu 8. ledna 2025 popřál Pierre Richard na svém účtu X svým fanouškům Šťastný nový rok 2025 a využil této příležitosti k oznámení několika novinek. Láska nezná věk, stejně jako režie - devadesátiletý herec se koncem roku vrátí za kameru, aby natočil nový film. Po 30 letech se slavný komik vrací k režii a představuje svůj nový filmový projekt, který má přijít do kin koncem roku 2025.
Podle jeho vyjádření se fanoušci dočkají tohoto nového projektu v kinech na konci třetího čtvrtletí roku 2025.
"Tak, jako každý rok, jsem tu, abych vám popřál šťastný nový rok. Jsem dojatý, že mám stále tolik fanoušků, samozřejmě je to pro mě skvělé," uvedla herecká legenda svůj proslov, a pak se dostala k jádru věci: "Rád bych vám teď řekl pár slov, zabere to jenom chvilku. Chtěl bych Vám oznámit - a je to pro mě docela událost - že točím další film jako režisér," oznámil hrdě bývalý parťák Gérarda Depardieu.
Pierre Richard poté připomněl, že už je to nejméně 30 let, co stál ne před, ale za kamerou, a poté prozradil název svého nového filmu: L'Homme qui a vu l'Ours qui a vu l'Homme (Muž, který viděl medvěda, který viděl člověka). "Podle mě se ten film povedl, mě se moc líbí, a budu rád, že vy ho také uvidíte - přijde do kin v posledním čtvrtletí tohoto roku. No, jestli to tak můžu říct, tak bych vás chtěl všechny obejmout, děkuju vám," uzavřel.
Pierre Richard přestal režírovat v roce 1997. Zejména po propadáku filmu Droit dans le mur (Napravo od zdi), jak vzpomínají filmoví pamětníci. Nyní, téměř po 30 letech, zkusí režijní štěstí znovu s filmem L'Homme qui a vu l'Ourse qui a vu l'Homme.
Novináři z Allociné k synopsi tohoto nového projektu prozrazují náznak děje: "Přestože je dělí několik desetiletí, Grégoira a Michela spojuje neobyčejné přátelství, které je stejně rozmarné jako neochvějné. Jednoho dne cirkus, který se nachází v jejich sousedství, oznámí, že jim utekl cvičený medvěd...".
Na nový film Pierra Richarda, který napsal společně s Anne-Sophie Rivière, si tedy ještě pár měsíců počkáme, a uvidíme.
[fvplayer id="14"]

Zdroj: public.fr