Diskuzní fórum

Please or Registrovat to create posts and topics.

Herečka Sandra Moreno - jablko nepadá daleko od stromu

Jean Reno je nepopiratelně jedním ze stále aktivních herců, kteří zanechali svou nesmazatelnou stopu ve francouzské kinematografii. A jeho talent je dokonce dědičný - jeho dcera Sandra Moreno se objevuje v titulcích mnoha filmů, ať už v kině nebo v televizi.

Talent, který se mezi herci dědí z generace na generaci, obdařil i Renovu dceru. Někdy to tak bývá - děti hvězd se zcela přirozeně rozhodly vydat stejnou cestou jako jejich slavní rodiče a prosadit se ve světě televize a filmového plátna. Což je třeba případ Devy Cassel, dcery Moniky Bellucci a Vincenta Cassela, která si v roce 2023 zahrála ve filmu s názvem Krásné léto. Stejně jako Lily-Rose Depp, dcera Vanessy Paradis a Johnnyho Deppa, která se aktuálně objevuje v seriálu The Idol, vysílaném na francouzském kanálu Prime Video, nebo Anouchka Delon, dceru Alaina Delona, ​​která si zahrála ve snímku Hi how are you?, fikci režírované Clémy Clarkem.

Sandra Moreno, která si ponechala otcovo původné španělské jméno (Moreno), se poprvé objevila ve filmu v roce 2004 ve svých 27 letech. Jednalo se o snímek Albert est méchant (Albert je zlý) od Hervé Paluda, a Sandra si zahrála roli pokladnice.

Od té doby ztvárnila řadu rolí na filmovém plátně i v televizi. Filmoví nadšenci ji mohli vidět například ve filmech Purpurové řeky 2 (2004), Říše vlků (2005), Madam Irma (2006) nebo třeba La Rafle (2010).
V roce 2021 dostala Sandra Moreno roli v televizním filmu La traque, vracejícímu se k aféře Michela Fournireta, kde si zahrála po boku Françoise-Xaviera Demaisona, Yvese Réniera, Isabelle Gelinas a Philippa Torretona.