Diskuzní fórum

Please or Registrovat to create posts and topics.

Rozhádaní Delonovi potomci

Zatímco mezi dětmi Alaina Delona se objevují neshody, sám herec, který žije v malém městečku Douchy, stranou veřejnosti a bulváru, k tomuto tématu mlčí.

Rodina Alaina Delona je nyní rozkmotřená a nikdo neví, kdo dokáže napětí zmírnit. První ránu vztahům v rodině zasadil Anthony Delon, který minulý týden v Paris Match oznámil, že podal stížnost na svou mladší sestru Anouchku. Obvinil ji, že zatajila výsledky otcových testů, což Anouchka Delonová obhajovala ve zpravodajském pořadu TF1 v neděli 7. ledna. Ve stejném rozhovoru potvrdila, že podává stížnost na Anthonyho, jehož obvinění v plném rozsahu odmítá.

Alain-Fabien, nejmladší ze sourozenců a devětadvacetiletý herec, na sociálních sítích zveřejnil soukromou nahrávku, na níž je slyšet, jak jeho sestra Anouchka na zvukovém záznamu mluví se svým otcem. Hlas Alaina Delona ovšem není slyšet. Podle Alaina-Fabiena, který se k otci přestěhoval, je pro něj nyní velmi obtížné vyslovovat slova. "Táta už ztratil hlas a mluví s velkými obtížemi. To je bohužel pravda," napsal na Instagramu.

Alain Delon neopouští svůj pozemek v Douchy v regionu Loiret, kde by podle Anthonyho rád strávil zbytek života. "Je v klidu ve svém malém Douchy, ve své pevnosti. Tam se rozhodl žít a nikde jinde. Je pro něj lepší zůstat tam," řekl stanici Europe 1 jeden z jeho sousedů.

Pak dodal: "Kdyby chtěl odejít do Švýcarska, aby se vyhnul placení daní, udělal by to. Slyšeli jsme, že došlo k velkým prodejům obrazů, ve kterých bylo hodně peněz."
Anthony Delon na dotaz moderátora Pascala Prauda z CNews prohlásil, že se nejedná o dědickou válku, protože majetek jeho otce byl již dávno vypořádán.
(Zdroj: Voici.fr)