Diskuzní fórum

Please or Registrovat to create posts and topics.

Kam zmizel Gérard Depardieu?

Gérard Depardieu, zapletený do vážného skandálu a vyšetřovaný kvůli znásilnění a sexuálnímu napadení, se drží v ústraní. Žije mezi Francií a Portugalskem, kde byl před několika dny spatřen ve společnosti domácího pomocníka.
Herec všechna obvinění popírá - vyvrátil je v otevřeném dopise zveřejněném v deníku Le Figaro. Otec Julie, Guillauma a Jeana v něm odsoudil lynčování organizované mediálním soudem. "Nikdy, nikdy jsem nezneužil žádnou ženu," hájil se, zatímco ho postupně opouštělo jeho okolí. Od té doby se velikán francouzské kinematografie rozhodl odejít do ústraní. Ačkoli se měl 9. listopadu objevit na jevišti s Pierrem Richardem v rámci divadelního festivalu Les Scènes Oliviera Marchala, bývalý manžel Elisabeth se jednoduše vypařil.
"Gérard Depardieu nepřijede, není to naše chyba. Není k zastižení už čtrnáct dní. Ti, kdo ho dobře znají, si myslí, že je v zahraničí. Olivier Marchal se mu nemůže dovolat, a dokonce ani Catherine Deneuve, jeho přítelkyně," řekl starosta hostitelského města. Kam tedy zmizel muž, který se jako Cyrano de Bergerac stal legendou?
Novináři z Closer a France Dimanche vypátrali Gérarda Depardieu, který podle jejich informací žije mezi Francií a Portugalskem. Ačkoli pravidelně navštěvuje Paříž, kde vlastní luxusní sídlo v Saint-Germain-des-Prés, 16. listopadu byl spatřen na letišti v Lisabonu. Herec, který se stále hůře pohybuje na invalidním vozíku, byl doprovázen domácím pomocníkem.
Když je Gérard Depardieu ve Francii, tráví prý hodně času se svou dcerou Julií, stejně jako jeho partner Philippe Katerine a jejich dvě děti, Alfred a Billy. Herečka z filmu Podium se prý o filmovou legendu dobře stará, a rozhodně nesouhlasí s obviněními, která jsou proti němu vznášena. Její společnost je pro Gérarda, který je od chvíle kdy na něj byla vznesena obvinění sám, velkým zdrojem morální podpory.(Zdroj: Voici.fr)