Diskuzní fórum

Please or Registrovat to create posts and topics.

Osudové ženy Jean-Paula Belmonda (část 2)

Ursula Andress (1965-1972)

Múza 60. let, švýcarsko-americká herečka Ursula Andress (86), měla během svého života mnoho milostných afér. Měla poměr s hercem Danielem Gélinem, za kterým utekla. Byla také přítelkyní Jamese Deana, než v roce 1955 zemřel. Dne 2. února 1957 se Ursula Andress provdala za herce a režiséra Johna Dereka. Poté žila s Harrym Hamlinem, svým partnerem ve filmu Souboj titánů, a od roku 1983 s Lorenzem Rispoli. Slavná herečka však prožila také dlouhý románek s hercem Jean-Paulem Belmondem. Byli spolu šest let, od roku 1966 do roku 1972. Pár se seznámil při natáčení filmu Muž z Hong-Kongu (Les tribulations d'un Chinois en Chine). V té době byl Belmondo ženatý s Elodií Constantinovou, nicméně na cestách po světě s Ursulou strávil celý rok.

Bébelův milostný vztah s úplně první dívkou Jamese Bonda však nebyl vůbec jednoduchý. V roce 2016 rádiu Europe 1 Jean-Paul vyprávěl, jak ho jednoho večera, když to trochu přehnal s alkoholem, Ursula Andress nechtěla pustit domů. "Přišel jsem domů, bylo už hodně pozdě. Rozhodl jsem se vzít žebřík a vlézt dovnitř oknem. Už jsem chtěl zaklepat, když se okno otevřelo. Byla to Ursula a křičela 'Styď se'. Pak srazila žebřík a mě s ním. Chtěl jsem rozbít okna, abych se dostal dovnitř, ale ona po mně hodila olověnou kouli. Nakonec jsem řekl: 'Necháme toho',". Tato příhoda definitivně ukončila láskyplný vztah Jeana-Paula Belmonda a Ursuly Andressové.

Žena přezdívaná Tygřice nebyla z těch, které si nechají všechno líbit. O tom by mohla vyprávět další Belmondova partnerka, brazilská modelka Carlos Sotto Mayor. Ve své knize Jean-Paul Belmondo, mon homme de Rio (Můj muž z Ria) popisuje setkání s Ursulou, která jí řekla pouze: "Pozdravujte Jeana-Paula a požádejte ho, aby mi vrátil mou komodu Ludvíka XVI,". Po letech Jean-Paul Belmondo přirovnal svůj románek s Carlos Sotto Mayor k románku se švýcarskou herečkou. Mýtické milostné příběhy.

(Zdroj: Voici.fr)