Diskuzní fórum

Please or Registrovat to create posts and topics.

Osudové ženy Jean-Paula Belmonda (část 5)

Natty Tardivel (1989-2008)

Natty Tardivel se narodila 5. ledna 1965 ve 13. pařížském obvodu. Od útlého věku si zamilovala tanec a velmi brzy měla v hlavě jedinou myšlenku - živit se jako tanečnice. Nicméně ještě předtím, než vstoupila do tanečního světa, se potkala se svým budoucím manželem - a to v deseti letech. V roce 1975 se malá Natty Tardivelová procházela po pařížském Boulevard des Capucines, když narazila na Jeana-Paula Belmonda v náručí Ursuly Andress - aniž by tušila, co se v budoucnu stane! Dívka požádala herce o autogram a jejich cesty se rozešly (ale ne na dlouho). Svou kariéru jako tanečnice začala Natty v baletu slavného choreografa Redha. Poté se stala Coco-girl s Fenellou Masse Mathews v show Cocoricocoboy v letech 1985 až 1987. V roce 1989 byla Natty Tardivelová pozvána do VIP lóží na Roland Garros. Netušila, že se její život brzy změní. V doprovodu svého rozkošného jorkšíra se seznámila s Bébelem, který přišel na tenisový zápas se svou fenkou stejného plemene Mayou. Ideální záminka k navázání konverzace. Oba psi se navzájem očichávají, což velmi pobavilo jejich majitele... kteří se brzy také ocitnou pod vlivem kouzla toho druhého! Jean-Paul Belmondo celý den sváděl půvabnou tanečnici na tribuně tohoto legendárního tenisového stánku. A nakonec uspěl.
V roce 1995, ve filmu Bídníci režiséra Clauda Lelouche, kde měl Bébel hlavní roli, dostala Natty Tardivelová nabídku zahrát si taky. Hrála sice jen malou roli, ale její výkon po boku jejího partnera zaujal i kritiku.
Dne 8. srpna 2001 na dovolené na Korsice v domě svého přítele Guye Bedose, utrpěl Jean-Paul Belmondo mrtvici. Pro herce a jeho blízké, včetně Natty, která se o něj následně starala a podporovala ho během náročné rekonvalescence, to byla tragédie. Přestože je dělilo 32 let, Natty Tardivelová se za něj provdala po dvanáctiletém vztahu v roce 2002 na radnici v 6. pařížském obvodu. Narodila se jim dcera Stella, která debutovala na Bal des Débutantes v listopadu 2019.
Natty a Bébel se rozvedli šest let po svatbě, po téměř dvaceti letech vztahu. "Protože naše vášeň nesnesla průměrnost, rozhodli jsme se po vzájemné dohodě jít každý svou cestou. Stále se máme rádi, ale už ne s láskou," řekla Stellina matka v roce, kdy se rozešli.
Od té doby zůstává Natty ohledně svého milostného života diskrétní. Herec v roce 2013 v časopise Paris Match vzpomínal: "Natty mi dala ten největší dar, jaký může muž od ženy dostat: malou holčičku, jako je Stella. I když nás život rozdělil, nikdy nezapomenu na její přítomnost a na její neustálou pomoc se mnou po mé cévní příhodě."
Stejně jako její matka, i Stella Belmondo již prokázala svou nezávislost a nepopiratelnou sílu charakteru. Na otázku časopisu Paris Match ohledně jejího původu teenagerka odpověděla: "Nesnáším, když mě někdo redukuje na můj rodokmen. Je to téměř ponižující, raději bych byla označována za své přednosti."

(Zdroj:Journaldesfemmes.fr)